Teleperformance Paramaribo viert 1-jarig bestaan
Teleperformance Benelux viert 1-jarig bestaan contactcenter Paramaribo

Onze vestiging in Paramaribo bestaat 1 jaar en dat wordt gevierd! Onze collega’s in Paramaribo zijn feestelijk het weekend ingegaan. De taart en champagne ontbraken hierbij niet!

Teleperformance Benelux bedient Nederlandse klanten als Samsung & Online naast Nederland ook vanuit Paramaribo. Onze opdrachtgevers zijn vooral positief over de hoge kwaliteit van klantcontact tegen lage kosten.

Wanneer je naast Nederland ook een gedeelte van het klantcontact uitbesteedt naar Suriname, geniet je van een aantal voordelen:

  • Er kan een hoogwaardige dienstverlening worden geboden tegen een aantrekkelijke prijs.
  • Het tijdsverschil van 4 à 5 uur maakt het aanbieden van diensten in de avonduren eenvoudiger.
  • Er kan een benchmark worden uitgevoerd; de kwaliteit en prestaties in Nederland worden vergeleken met die in Suriname.

“Het bezoek aan het contactcenter van Teleperformance in Paramaribo heeft mij overtuigd van de voordelen die het uitbesteden van klantcontact naar Suriname biedt. Ik was op basis van eerdere ervaringen sceptisch over de kwaliteit van dienstverlening in Suriname, maar tijdens mijn bezoek heb ik heel concreet ervaren dat de specifieke keuzes en de werkwijze van Teleperformance een positief effect hebben op de professionaliteit van de contactcenter agents. Samsung heeft dan ook de keuze gemaakt om verkeer te routeren naar Suriname. De eerste bevindingen zijn zeer hoopgevend en kostentechnisch heeft het natuurlijk ook een positieve impact.” Ruben Löwenstein, Samsung – Februari 2016

Bekijk hier de Online – Case Study 2016.

Teleperformance Paramaribo  Teleperformance Paramaribo

 


Wat vindt u van dit bericht?
Laat een reactie achter

avatar

*