Teleperformance tweemaal genomineerd voor Customer First Awards

Teleperformance heeft twee nominaties in de wacht gesleept voor de Customer First Awards. De eerste nominatie is voor de Partnership Award met bol.com en de tweede voor de Strategy Award samen met Samsung. Op donderdag 19 april aanstaande worden de definitieve winnaars bekend gemaakt tijdens het Customer First Gala in Utrecht.

Partnership Award

Bol.com en Teleperformance zijn trots op hun samenwerking, die zij als voorbeeld zien voor de gehele branche. Deze samenwerking laat zien hoe een van oorsprong klassieke outsourcerelatie zich in relatief korte tijd kan ontwikkelen tot een volwaardig en evenwichtig partnership, waarin niet kostenefficiency, maar klanten, medewerkers en opbrengsten voorop staan. Op basis van verschillende pilots en experimenten hebben Teleperformance en bol.com samen ontdekt hoe outsourcing van klantcontact meer gericht kan worden op het toevoegen van waarde.

Strategy Award

Samsung heeft samen met Teleperformance succesvol big data analytics ingezet als fundament voor een data-gedreven klantcontactstrategie. Daarbij is gekozen voor een gerichte aanpak met een focus op specifieke details van de customer journey. Dit heeft er ook voor gezorgd dat de kloof tussen service en marketing verder is verkleind. Het besef dat het contactcenter een waardevolle informatieleverancier is geworden, is doorgebroken.

De uitreiking

Een vakjury bepaalt op basis van een uitgebreide analyse en het bezoeken van de genomineerde bedrijven, welke organisaties uiteindelijk de felbegeerde prijzen winnen. Op donderdag 19 april aanstaande worden de definitieve winnaars bekend gemaakt tijdens het Customer First Gala, dat dit jaar zal plaatsvinden in het Beatrix Theater te Utrecht.

Over de Customer First Awards

De Customer First Awards ( voorheen NCCA awards) worden sinds 1996 uitgereikt. De Partnership Award is de prijs voor de beste case op het gebied van samenwerking tussen twee partijen in een contact center organisatie. Bij de Strategy Award wordt bekeken in welke mate organisaties klantbeleving verhogen door het uitvoeren van een zorgvuldig geformuleerde klantcontactstrategie. Bij het toekennen van deze prijs wordt expliciet gekeken naar het resultaat voor de klant.


Wat vindt u van dit bericht?
Laat een reactie achter

avatar

*