Doen, samenwerken, in contact zijn, inspireren | Benelux
Doen, samenwerken, in contact zijn, inspireren

Begin mei is Willemijn van Mourik gestart in de nieuwe functie van Employee Experience Director (EED) binnen Teleperformance Benelux en Suriname.

In 2018 heeft Teleperformance haar nieuwe strategie gelanceerd, waar de pijlers “Becoming a Great Workplace” en “People First” de boventoon voeren. Met Willemijn haalt Teleperformance de versterking direct uit de kern van Employee Experience. Willemijn was sinds 2016 werkzaam bij de organisatie Great Place to Work en weet als geen ander hoe belangrijk de medewerkersbeleving is.

Willemijn van Mourik: “Ik ben een pragmatische, mensgerichte professional. Een organisatietalent met een sterk inlevingsvermogen. Ik heb mijn oorsprong in de wereld van gastvrijheid en heb me in de afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van goed werkgeverschap en het thema werkgeluk. Ik ben er van overtuigd dat organisaties succesvoller zijn als ze in oprechte verbinding staan met hun medewerkers en actief sturen op persoonlijk leiderschap”

De EED is aandrijver voor het cultiveren van de optimale beleving van de medewerker in alle contacten met de organisatie, in alle fases van de employee journey.

Teleperformance Benelux heeft in 2018 een organisatiewijziging doorgevoerd om de organisatiestructuur en processen verder te optimaliseren. De organisatiewijziging is een belangrijke stap in de ontwikkeling van Teleperfomance als ’s werelds voornaamste provider voor het uitbesteden van CRM en contactcenterdiensten. Met het nemen van deze stap zal de nadruk liggen op het centraal stellen van de medewerker. En het bouwen aan vertrouwen bij medewerkers, waardoor die optimale klantbeleving gerealiseerd kan worden. “Clients do not come first. Employees come first. If you take care of your employees, they will take care of the clients.” – Richard Branson


Wat vindt u van dit bericht?
Laat een reactie achter

avatar

*