Ricardo Krikke versterkt Teleperformance als Business Innovations Director

Zoetermeer, 10 april 2017 – Teleperformance Benelux, marktleider in outsourced customer experience managament, maakt vandaag bekend dat Ricardo Krikke is aangesteld als Business Innovations Director. Ricardo Krikke is per 1 april 2017 in dienst getreden en zal zich binnen Teleperformance richten op het verbreden en verdiepen van het Teleperformance Customer Experience portfolio, voor zowel bestaande klanten als prospects.

“Met zijn ruime kennis en ervaring op het gebied van Customer Excellence en Innovatie, is Ricardo een aanwinst voor ons Business Development team. Ik heb er het volste vertrouwen in dat hij onze positie als innovatief en vooruitstrevend bedrijf verder zal versterken”, aldus Hans Reuver CCO Teleperformance Benelux.

Met een achtergrond in de consultancy heeft Ricardo Krikke zijn carrière opgebouwd langs de assen van customer excellence, innovatie en business development. Van strategische advies en het vormgeven van business innovaties tot het optimaliseren van tactisch operationele processen.

“In een wereld waarin producten en diensten snel te kopiëren zijn en prijzen onder druk staan is Customer Service in toenemende de onderscheidende factor in de Customer Journey. Onze klanten en hun consumenten stellen daar terecht hoge eisen aan. Ik zie het als mijn taak om deze behoefte te voeden en daar waar mogelijk voor te zijn. Het creëren van waarde voor beide is daarbij de centrale doelstelling”, zegt Ricardo Krikke.


Wat vindt u van dit bericht?
Laat een reactie achter

avatar

*