Caribbean Experience: Teleperformance start met
Teleperformance start met Caribbean Experience

Zoetermeer, 14 november 2016Teleperformance Benelux, wereldmarktleider in outsourced customer experience management, start met the Caribbean Experience, een uniek programma waarin we pas afgestudeerde Nederlanders recruiten die minimaal een jaar willen werken in het tropische Suriname. The Caribbean Experience is een uitgelezen kans voor starters die op zoek zijn naar buitenlandse ervaring, zichzelf willen ontplooien en die hun carrière willen starten in een dynamische branche. Een uniek programma om uitmuntende service te leveren vanaf een strategische locatie: Suriname. The Caribbean Experience is een oplossing voor bedrijven die kostenreductie willen realiseren zonder in te leveren op kwaliteit.


De deelnemers aan the Caribbean Experience zullen de eerste 3 maanden werken in Nederland. In deze periode ontvangen ze diverse trainingen en zijn ze werkzaam op het project waar ze ook in Suriname voor aan de slag gaan. Als alle kennis en vaardigheden goed zijn, vertrekken de deelnemers aan the Caribbean Experience naar Suriname om daar hun werkzaamheden voort te zetten maar natuurlijk ook een unieke ervaring tegemoet gaan.

Ideale HBO/WO startersfunctie

“Het is de ideale startersfunctie maar ook een unieke ervaring voor onze ervaren medewerkers, met als extraatjes een zonnig tintje en een tot de verbeelding sprekende omgeving”, aldus Hans Reuver Chief Commercial Officer Teleperformance Benelux. “De medewerkers doen internationale ervaring op in een wereldwijde organisatie op een ander continent. Medewerkers die kiezen voor the Caribbean Experience, worden geheel ontzorgd: zo regelt Teleperformance de huisvesting en alle juridische en administratieve zaken rondom de relocatie. Teleperformance organiseert bovendien door het jaar heen verschillende sociale en sportieve activiteiten, waardoor medewerkers het land goed leren kennen.”

Best Practice

Met het aanbod van the Caribbean Experience boort Teleperformance nieuwe bronnen van talent op de arbeidsmarkt aan. Dit concept heeft Teleperformance al eerder met veel succes uitgerold in Portugal en Griekenland, waar een groep van Nederlandse hbo- en wo-afgestudeerden zich gedurende minimaal een jaar in de Atlantic en Mediterrane Experience onderdompelt. Daarbij zijn ze actief in customer service voor topmerken en profiteren ze van het werken in internationale teams in het buitenland.

Meer informatie kunt u hier vinden: www.teleperformancebenelux.nl

 


Wat vindt u van dit bericht?
Laat een reactie achter

avatar

*