TP best presterende werkgever in de contactcenterbranche
Teleperformance best presterende werkgever in de contactcenterbranche

Zoetermeer, 6 juni 2016 – Teleperformance is uitgeroepen tot de Best Presterende Werkgever 2016 in de Nederlandse contactcenterbranche. Met deze titel strijdt Teleperformance mee voor de prijs als Best Presterende Werkgever van 2016, de grootste werkgeversprijs van Nederland.

De prijs wordt toegekend door het Nationale Business Succes Award Instituut (NBSA), dat het gehele jaar door tal van branches onderzoekt op hun kwaliteiten als goed presterende werkgever. Hierbij wordt gekeken naar wat voor resultaat het bedrijf met zijn medewerkers realiseert, of het een aantrekkelijk bedrijf is, hoe tevreden de medewerkers zijn, hoe het bedrijf het meest uit zijn mensen haalt en hoe ze achter de doelen van het bedrijf staan.

Negen organisaties uit de contactcenterbranche waren genomineerd als best presterende werkgever 2016 in de Nederlandse contactcenterbranche. De jury kwam tot het oordeel dat Teleperformance zich onderscheidt van branchegenoten door de medewerker op de eerste plaats te zetten en de klant op de tweede plaats. Deze keuze is gebaseerd op de overtuiging van het management dat een klant nooit echt tevreden kan zijn als de medewerker van Teleperformance dat niet is. Om dit te bereiken hanteert Teleperformance een zeer gericht aannamebeleid waarbij vooral gelet wordt op empathie; houding en mentaliteit zijn voor Teleperformance belangrijker dan diploma’s. Medewerkers krijgen in hun werk vervolgens veel vertrouwen en verantwoordelijkheid. Teleperformance heeft daarnaast een speciaal engagement team dat permanent bezig is met het welzijn van medewerkers. Er wordt veel georganiseerd voor de medewerkers. Dit alles zorgt voor een laag ziekteverzuim en verloop. Teleperformance is “in alle opzichten een outperformer die zich realiseert dat de medewerkers het daadwerkelijke kapitaal van de ondernemingen vertegenwoordigen”, aldus het juryrapport.

Het NBSA-instituut reikt jaarlijks de prijs van Best Presterende Werkgever uit. Dit gebeurt in samenwerking met Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Algemeen Dagblad, Nieuwsbank, Quote, Nu.nl, Elsevier, Management Team, RTL en SBS6. Het instituut geeft jaarlijks tal van prijzen en awards uit, waaronder de nationale ondernemersprijs waarbij ex-premier Jan Peter Balkenende 100.000 euro aan het beste bedrijf van Nederland uitreikt. De best presterende werkgevers in iedere branche worden aan het Nederlandse publiek voorgesteld in het tv-programma Arbeidsmarkt TV, waarin Arnold Vanderlyde de werkgevers aan de tand voelt.


Wat vindt u van dit bericht?
Laat een reactie achter

avatar

*