Teleperformance zet zich vrijwillig in voor War Child
War child

Teleperformance zet al haar contactcenters in de Benelux in voor War Child. Agents, staf- en directieleden gaan in de avonduren de lijn in voor het goede doel. Zij benaderen zowel bestaande als oud-donateurs met de vraag of zij War Child opnieuw of met een extra bijdrage willen steunen.

‘Social Responsibility is een belangrijk fundament binnen Teleperformance. We helpen nu al wereldwijd 193.450 kinderen via onder andere donaties van kleding, schoolspullen en computers. Ik vind het belangrijk om hier in verschillende vormen aandacht aan te blijven besteden en dit keer doen we dat gezamenlijk voor War Child’, aldus Christian Pijnenborgh, COO Teleperformance Benelux.

Voorafgaand aan de belavonden volgen de medewerkers van Teleperformance een e-learning over War Child. Op de avond zelf wordt er met elkaar gegeten, waarna er vervolgens nog een extra training wordt gegeven door Teleperformance en War Child.

Over War Child
Vandaag de dag groeien miljoenen kinderen op in oorlog. Iedereen kent de vreselijke televisiebeelden waarin te zien is wat voor verwoestende invloed een oorlog heeft op de ontwikkeling van kinderen. Geweld, misbruik en verwaarlozing zijn aan de orde van de dag in het leven van oorlogskinderen.


Wat vindt u van dit bericht?
Laat een reactie achter

avatar

*