Peter-Harm: innovation director bij Teleperformance Benelux
Peter Harm Schalk Innovations Director

Teleperformance Benelux, marktleider in outsourced customer experience management, maakt vandaag bekend dat Peter-Harm Schalk is aangesteld als Business Innovations Director. Peter-Harm onlangs in dienst is getreden en zal het Business Development team van Teleperformance versterken met een duidelijke focus op het innoveren van dienstverleningsconcepten, voor zowel bestaande klanten als prospects.

“Met zijn ruime expertise en 10 jaar ervaring binnen klantcontact, is Peter-Harm Schalk een aanwinst voor ons Business Development team. Ik heb er het volste vertrouwen in dat Peter-Harm ons gaat helpen om middels vernieuwende serviceconcepten en -producten het portfolio van Teleperformance verder uit te bouwen”, aldus Hans Reuver CCO Teleperformance Benelux.

Peter-Harm is de afgelopen jaren eindverantwoordelijk geweest voor diverse grote labels waarin hij altijd een optimale balans wist te vinden tussen de operationele, financiele en commercieel strategische besturing. De overstap naar een commerciele rol waarin hij zijn operationele expertise kan combineren met zijn ondernemende skills is een unieke combinatie die Teleperformance gaat leiden naar innovatieve en strategische samenwerkingen.

Wil jij met Peter-Harm van gedachten wissel over innovatieve oplossingen binnen het klantcontactcenter neem dan contact met hem op.


Wat vindt u van dit bericht?
Laat een reactie achter

avatar

*