Samsung en Teleperformance winnen Strategy Award | Benelux

Teleperformance Benelux heeft samen met Samsung, tijdens de uitreiking van de CustomerFirst Awards, de Strategy Award heeft gewonnen.

Norbert van Liemt, Chief Executive Officer van Teleperformance Benelux:

”Wij zijn erg trots op de Strategy Award die we samen met Samsung hebben gewonnen. Het winnen van deze award is het resultaat van een gezamenlijke reis die we met Samsung al enkele jaren geleden zijn gestart. We hebben samen big data analytics ingezet als fundament voor een data-gedreven klantcontactstrategie. In deze case hebben we aangetoond dat de kloof tussen marketing en service verder is verkleind. Het besef dat het contactcenter een waardevolle informatieleverancier is geworden, is hiermee bewezen.”

Volgens de jury straalt deze case een enorme gedrevenheid uit om het iedere keer nog beter te doen.

Norbert van Liemt zegt hierover:

“Het verbaast me niet dat onze gedrevenheid is opgevallen bij de jury. Het continue verbeteren zit in onze dagelijkse werkwijze en daardoor in ons DNA. Voor betrokkenen in de contact center branche zou ik zeggen ‘blijf ons volgen’ want we zullen in het kader van de digitale transformatie met nog veel meer mooie innovaties voor de dag gaan komen.”

Over de CustomerFirst Awards

De CustomerFirst Awards (voorheen De Nationale Contact Center Awards) worden sinds 1996 uitgereikt. De vakprijzen van de Customer First Awards werden op 20 april uitgereikt in vier categorieën: HR, Strategy, Technology en Partnership. De Strategy Award is de prijs voor de beste case op het gebied van verhoging van de klantbeleving door het uitvoeren van een zorgvuldige geformuleerde klantcontactstrategie. De jury voor de Strategy Award bestond uit Johanneke van Spijkeren, Angélina Maas, Steyn Elshout, Ernst Kruize en voorzitter Manon van de Berk.


Wat vindt u van dit bericht?
Laat een reactie achter

avatar

*