Teleperformance opent nieuwe vestiging in Amsterdam
Teleperformance opent nieuwe vestiging in Amsterdam

Teleperformance Benelux, marktleider in outsourced customer experience management, maakt vandaag bekend dat op 15 augustus 2016 een nieuwe vestiging in Amsterdam is geopend. Hiermee speelt Teleperformance in op de groeiende markt voor platinum dienstverlening. Daarnaast sorteert Teleperformance voor op verdere groei van haar klantenbestand in Nederland.

Op dit moment bedient Teleperformance opdrachtgevers vanuit verschillende vestigingen in Nederland. Door de groei en de huidige marktontwikkelingen is Teleperformance op zoek gegaan naar een nieuwe locatie die bij uitstek ook geschikt is voor het bedienen van toonaangevende internationale merken – een segment waarin Teleperformance een sterke positie heeft opgebouwd. De keuze is gevallen op een nieuwe vestiging in Amsterdam. Met deze nieuwe vestiging verwacht Teleperformance nog beter te kunnen inspelen op de behoeften van bestaande en nieuwe opdrachtgevers.

Norbert van Liemt, CEO Teleperformance Benelux, Suriname en Oost Europa: “Amsterdam is een aantrekkelijke stad voor toonaangevende internationale merken en innovatieve ondernemingen. De regio Amsterdam voldoet ook aan een andere belangrijke voorwaarde: toegang tot hoogopgeleid personeel. Met deze nieuwe locatie willen we inzetten op vernieuwing in klantinteractie. Daarnaast willen we Teleperformance nadrukkelijker profileren als een aantrekkelijke werkgever, waar jonge professionals met verschillende nationaliteiten kunnen werken voor internationale topmerken. Dat is een goede basis voor een succesvolle carrière. Ook met de inrichting van deze nieuwe vestiging sluiten we aan op het profiel en de verwachtingen van jonge, hoogopgeleide professionals. Er is onder meer een gym, een dojo, een espresso & juice bar en tevens een restaurant. De locatie is bovendien optimaal bereikbaarheid per openbaar vervoer.”

Vanuit de nieuwe locatie aan de Herikerbergweg te Amsterdam Zuidoost gaat Teleperformance allereerst aan de slag voor een bestaande opdrachtgever. Teleperformance start in Amsterdam met 125 werkplekken, met de mogelijkheid de capaciteit snel uit te breiden.


Wat vindt u van dit bericht?
Laat een reactie achter

avatar

*